Midsommar :)

Har haft en underbar midsommar helg med en massa god mat och härligt sällskap.
I fredags spenderade vi dagen på vedön i stugan blev bjudna på god mat och hade det väldigt trevligt.
Jack fick åka segelbåt (utan Mast) första gången nu när han förstår och kommer ihåg vad det är och det tyckte han va väldigt skoj stod och pekade på vattnet och sa titta (vilket är hans absolut nya favorit ord nu mera lärde sig det för en sedan vecka ungefär) åt allt.
Han tröttnade lite på slutet och ville hjälpa pappa att gasa och då hade vi bara åkt i typ 10 min, jag hoppas att ju mer vi åker ju mer lär han sig att vara still och tycka det är kul så man iaf kan åka till Årsunda och vända någon gång med han. För jag förstår ju självklart att det inte kommer bli lika mycket båtturer man kan ta som dem vi gjorde förra året direkt då tröttnar han ur på en gång. Då blir det väl mer att vara i stugan och umgås med farmor och Uffe isåfall :) Charlie va foglig och sa mest ingeting men mer hade jag ju inte förväntat mig av honom heller :P
Vi åkte även och hälsade på Evelina och hennes mamma som också va i stugan med Ville och det va också väldigt trevligt :) På kvällen åkte vi hem och Jack somnade som en stock på en gång vi hade lagt han i sängen och Charlie med för den delen så jag drog iväg till Danne och Camilla för att dricka lite öl och små snacka lite och det slutade med väldigt många öl, ful Bailys lite cider och vin så vi blev bra dragen men hade väldigt trevligt och jag klev innanför dörren 4:45 på natten. Fan det är väl vuxenpoäng sitta 3 stycken på en altan och dricka sig full på småtimmarna jag samlar på mig dom sakta men säkert :)
Igår och idag har jag och barnen varit på vedön (igen) utan magnus för han åkte iväg till vintjärn för att jobba för klubben på rocken medan han roade sig så tog jag det lungt och hade det väldigt trevligt med barn, farmor och Uffe slapp tänka på mat och kunde bara gotta mig av natur och trevligt sällskap. Känner mig väldigt utvilad nu kan säga efter helgen "sjön suger" som de säger man sover som en stock på natten trotts någon natt amning.
Det trista är väl att Sara och Veronica gick ut igår utan mig det händer typ aldrig att vi tre lyckas pricka en helg med alla tre tillsammans vi MÅSTE göra det åtminstånde en gång i sommar sist va det någon gång innan Sara blev gravid med Max det är typ 3 år sedan känns sm en evighet.
Idag kom vi hem och märkte att det såg ut som tredje världskriget hemma så jag och Jack började städa (fast Jack förstörde mer än hjälpte till förstås) och sedan åkte jag till American och köpte pizza (himelskt gott) och sedan städa jag klart allt innan Danne och Camilla kom för att fika lite.
Jag känner att jag hunnit med en massa nyttigt och dessutom trevligt sällskap idag med.
Ja allt har varit toppen med denna helg och det känns som en himla bra start på sommaren :D