Egentid.

Det är så svårt att lyckas få egentid med Jack nuförtiden.
Charlie kräver sjukt mycket just nu och ska hålla på å klättra och va upp i en hela tiden men igår och och i tisdags så va jag och Jack helt själv i några timmar.
Vi var på badhuset några timmar i tisdags kväll och sedan va vi och lekte med Sara och Max igår kväll,
vi tog bussen dit och det gick väl sådär vi tog bobben med oss till busshållsplatsen och eftersom bussen va sen så fick vi stå och vänta där i 15 minuter och det va väl inte himla populärt för Jack han sprang runt där och ville åka bob hela tiden. När väl bussen kom och vi skulle kliva på så blev han rädd för att kliva på  och skrek och grina vi va tvungen att ställa bobben i mittgången och sätta oss på andra platser och det va inte heller populärt hela resan var en prövning och inte direkt uppskattad från både mamma och son. 
Och när vi väl klev av så blev det bra igen bortsätt från att jag glömde väskan på bussen i all hast så jag fick åka och hämta den igen.
Jag tror det inte skulle sitta fel med en bil i vårat liv just nu så man slapp det här med buss.
Väl hos Max och Sara så hade vi iaf väldigt trevligt och de lekte på där :)
Idag ska vi följa med dem på barnjympa och då får vi också lite egen tid med varandra.

Är hur kul som helst att få ägna mig lite åt Jack i några timmar för han kräver också myclet och växer också fort, min lilla kille blir ju 2år om 2 veckor det är helt otroligt vad tiden går fort.