Today its Thursday

Yes bara nån timme kvar till Fredag alltså och förhoppningsvis lite 30:års fest för Linda :)
Idag så har det hänt en hel del faktiskt vi har varit i Valbo å shoppat en avloppsrensar-slang till högtryckstvätten för det är total-stopp i diskhon. Jag gick in på Stadium å shoppade skor (igen) åt Jack ett par "springskor" å ett par gummistövlar med foder i som Sara tippsade om för något inlägg sedan.
Han har hunnit haft 3 storlekar sedan han började gå!!
De första beställde jag i 21 kostade 300kr å då va de lite för stora efter en månad så hade han 22 så då budade jag på ett par på tradera och fick ett par av Sara men ja de har han växt ur nu efter ca:2månader och så har han ett par stövlar i 23 som jag knappt får på honom jag tröttnar ur snart jag har beställt ett par vinterstövlar från Kavat i strlk 24 och jag hoppas verkligen att han kan ha dem när de kommer för ja hans fötter växer värre än ogräs det blir bra dyrt där med skor också säkert lagt 1000spänn hitintills för att de växer och att skor är så jäkla dyr.
Isak han hade 22 hela förra vintern och kunde nästan ha Jacks nya skor idag som det är 24 på!
Nog om det men ja som tidigare skrivet så är det alltså stopp i köket Magnus försökte fixa det när vi kom hem men förgäves han har tydligen tappat en pinne där i röret också så ja jag vet inte riktigt hur det kommer sluta, men han säger att det kommer ordna sig så jag litar på honom :)
Synd bara att man måste diska allt i badkaret och sulla med vatten överallt bättre blir det ju inte med spring upp å ner från källaren och vatten som sprirrar ut lite överallt. Jag tappar suget på att städa när saker inte fungerar som det ska och orkar inte städa så det ser ut som ett bombattentat i köket just nu.
Men det kommer ju fixa sig det gör det alltid ibland har man bara lite otur när man grejar med sådant där.
Synd bara att Magnus jobbar eftermiddag för annars så hade det säkert varit fixat redan nu :)
Vi orkade inte riktigt göra mat i det där köket idag så vi köpte Pizza och sedan åkte jag till Maria och då kom mamma med Kina- mat å bjöd på så idag har det verkligen varit onyttigt och inte nog med det så blev det 2 cheesburgare till frukost också. Undrar om allt tränande är förgäves efter idag...förmodligen!!
Ja det har iaf varit en bra dag idag och jag känner mig verkligen jätte nöjd med denna eftermiddagsvecka som jag har bävat för till och från hela sommaren men ja allt går ju bra bara man vill :)