.....

Dra nån stans med detta jäkla pitt-väder den enda dagen som verkar bli skaplig nästa vecka är onsdag. Altanmöbler+altan ska målas och båten bara väntar på att användas den här sista månaden. Fy vad deprimerande att vi är i slutet av Juli det är typ bara 1månad kvar av sommaren. Sedan kommer deprimerande jävla skit höst jag HATAR höst det är verkligen den absolut värsta årstiden allt dör omkring en och så blir det kallt och ruggit och allt "viktigt" börjar igen fy fasen vad hösten är trist!! En tråkig övergång till en kall vinter man ska inte bo i Sverige under de där månaderna det finns många länder där det är varmt året runt.
Mina framtidsplaner blir nog helt klart att skaffa sig ett ställe i Spanien dit man flyttar när hösten börjar kommer hem i December till julstök åker tillbaks i mitten av Januari och kommer hem i mitten av April det skulle verkligen vara att leva ett ultimat liv :) En dröm som så småningom ska bli verklighet!
Men nu ska jag njuta av den lilla sommaren som är kvar och gå ut å hoppa i vattenpölar och bada i regnet det går ju inte å deppa till för lite regn :P