Barnfritt.

Ibland så vet man inte riktigt vad man har gett sig in på när det gäller att ha TVÅ barn.
Jag har beräknat BF den 8/4-2011 och då kommer Jack vara 1år 1 mån och 23 dagar (beroende på om det blir planerat kejsarsnitt eller för tidig födsel eller ja det kan ju hända vad som helst) men det slår mig vissa dagar hur jäkla tätt det kommer bli mellan dem två!!
Jag har varit med Teddan och Isak idag de va med in till Sandviken för Maria skulle handla det sista till Teddans kalas imån (approppå det så fyller han 4år på måndag 4år!!) vi va in på ÖB  och där inne va det lite tjaffs om vem som skulle sitta i "vagn-stolen" och sedan fanns det en och annan leksak som de tyckte skulle följa med hem och det blev lite gnäll när inte det gick (men eftersom Teddan inte hade sådana där blåspipor till kalaset så fick han det av mig man tycker ju om och skämma bort dem med :) sedan skulle vi in med båda i bilen i jordens äckligaste snö oväder och Maria sprang in en "snabbis" på coop fast det var inte snabbt nog för Teddan eftersom han blev kissnödig och då var det bara att ta ut båda två igen leta efter en toa fort innan det skedde en olycka. Och när de ska ut så lär man se till att de har vantar skor mössa och knäppa av hundra tals bälten från bilstolen plus komma ihåg själv att låsa bilen. Sen åkte vi till Mcdonalds och där blev det lite kladd och spill med en glass, kaffe och dricka på golvet, stolarna och på min jacka.
Det slutar inte med kladd där eftersom jag följde med till dem och bakade bullar och tårtbottnar och det går ju som det går med en 2 åring och 4 åring. Kladd, lite tjaffs, smaka på allt, hjälpa till med precis allt, ja ni kan ju själv föreställa er. Det blev lyckat så länge Isak höll sig undan och jag och Teddan fick gjort det vi skulle ha bakat och det smakade bra!
Jag älskar verkligen de där ungarna och ser de som mina egna många gånger men jag känner mig helt slut efter den här dagen helt total slut faktiskt och när jag kom hem så fick jag en trött Jack i famnen (Magnus skulle på 25:års fest) som blir hel galen när han ska byta blöja och få sig pyjamas!
Jag vet på allvar inte hur jag kommer klara av detta med två stycken små barn det skiljer 2 år och 4 mån mellan Teddan och Isak och det är ju hanter bart men typ 1 år, ja man får vänta och se men ibland så snurrar det i huvudet hur i hela H man ska klara av detta?!?!

Det enda jag vet är att jag kommer få dubbelt så mycket kärlek med två och den kärlek jag känner för Jack med hans framsteg och underbara leende får mitt hjärta att inte räcka till många gånger!!
Jag fångade han en kort sekund när han stod själv mot bordet igår det har blivit hans nya favorit sysselsättning :)