Vilken helg :)

Jag har verkligen haft en bra helg med massa shopping å umgåtts med världens bästa barn Teddan, Isak å Jack från tidig fredag tills de åkte hem imorse vid typ 10.
Vi tog med oss alla tre igår å drog på klädbytardagar på folketshus vilket va lite av en pers eftersom det va så jäkla mycket folk sedan in till valbo, de skötte sig som en 1,2 och 4 åring brukar sköta sig i affärer så man höll på att få lite psyk-bryt ett tag men det gick ganska bra trotts allt och jag fick med mig lite böcker hem och hittade två klädesplagg åt bebisen som dög till min lilla samling.
Det skulle ju underlätta att fått veta vad det är för kön speciellt när jag va på de här klädbytardagarna å att det är rea på barnkläder lite överallt nu, finns så himla söta klänningar åt bebisar att man vill ta hem allihop :)
Sedan åkte vi hem till oss käkade MCdonalds och massa glass,chips å godis. Kass i magen idag å ungarna va uppe till efter tio så de hade kanske fått sig en liten socker kick de med men är det fest+melodifestival å utan pappor hela helgen så är det :P Har varit skit kul å haft dem här å fått umgås bara barn å med syster tittat TV, lekt å käkat massa onyttigt hoppas det fler gånger :)
Just nu är jag helt slut i kroppen å undrar om jag kommer orka stanna uppe tills Magnus kommer hem från kryssningen. Jag tror jag faktsikt går å lägger mig istället har en känsla av att det blir jag som får ta Jack i morgon bitti trotts att det är han som har varit ute å roat sig :P